Termeni si conditii

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative în vigoare, respectiv:
•  Legea nr. 365 din 07 iunie 2002 (republicata), privind comertul electronic, publicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 483 din 10 mai 2006;
•  Legea nr. 193 din 6 noiembrie 2000 (republicata), privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianti si consumatori, publicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 560 din 10 noiembrie 2000;
•  Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind regimul juridic al contractelor la distanta, publicata în Monitorul Oficial al României, nr.57 din 31 ianuarie 2003.

Conditii de utilizare

Vizitarea si lansarea de comenzi pentru produsele de pe www.kontrast.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate.
Kontrast Group nu este raspunzatoare de continutul, calitatea sau natura site-urilor care sunt accesate prin link-urile de pe site-ul www.kontrast.ro.

Date personale

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite numai în scopul declarat pe site. Informatiile din contul de înregistrare si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, precum si informari despre eventuale promotii. Datele personale pot fi transmise autoritatilor în drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Comunicari si informatii

Vizitatorii site-ului www.kontrast.ro pot face comentarii cu privire la produse, pot sa transmita prin e-mail sau alte mijloace de comunicare la distanta, sugestii, propuneri, întrebari, în masura în care acestea nu sunt ilegale, obscene, amenintatoare, defaimatoare, nu contin virusi, mail-uri în masa sau orice alta forma de spam.

Responsabilitati privind produsele

Kontrast Group nu garanteaza disponibilitatea în stoc a produselor afisate. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
Pentru a evita eventuale erori de calcul datorate sistemului nostru informatic, întotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client în cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vânzari.
De asemenea, www.kontrast.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. În acest sens, apreciem oportuna verificarea corectitudinii specificatiilor produsului dorit pe site-ul producatorului, accesând link-ul aflat imediat sub specificatii.

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

Conditii de livrare

Livrarea produselor se va face oriunde în Romania.
Kontrast Group îsi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita în Bucuresti. In cazul comenzilor livrate în provincie se va solicita clientului plata unui tarif de livrare a firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, adus la cunostinta clientului în momentul confirmarii comenzii.

Returnari de produse

În conditiile în care produsul nu corespunde dorintelor clientului, acesta se poate returna în primele 10 zile lucratoare din momentul receptionarii lor, cu îndeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:
•  ambalajul produsului este intact
•  carcasa produsului nu a fost desfacuta
•  produsul nu este zgâriat sau lovit
•  sigiliul nu a fost desfacut
•  sunt respectate conditiile generale de garantie si utilizare.
Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului, caruia îi revine obligatia transportarii acestuia la sediul firmei.
Nu se returneaza produsele care au fost utilizate. Expirarea termenului de 10 zile lucratoarea de la data cumpararii produsului atrage dupa sine imposibilitatea restituirii sumei de bani platite pentru achizitionarea produsului.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.kontrast.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii în scris a problemei de catre utilizator.
In cazul în care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila competen ta revine instantelor de judecata.