Reincarcare Cartuse - Incredere Castigata

Kontrast Group va ajuta sa economisiti pana la 75% din costurile de printare prin reumplerea cartuselor. Va acordam tot suportul nostru pentru a prelungi durata de viata a echipamentelor periferice prin operatii specifice de service: reparare, intretinere si mentenanta periodica.
Ceea ce ne diferentiaza este promisiunea de a fi cei mai de incredere si mai seriosi prestatori de servicii IT pentru copiatoare, imprimante, multifunctionale, plottere si faxuri. Va acordam tot suportul nostru pentru a prelungi durata de viata a echipamentelor periferice prin operatii specifice de service: reparare, intretinere si mentenanta periodica.
Avem foarte mare incredere in calitatea si siguranta tonerului utilizat pentru reumplerea cartuselor. Rezultatul? Calitate excelenta a printului dupa reincarcare.
Oferim garantie pentru cartusele reumplute
Serviciul „Refill and Return” completeaza angajamentul nostru fata de clienti. Ne deplasam la sediul dumneavoastra,  luam cartusele ce nu pot fi umplute pe loc si le returnam in maxim 24 de ore. Testam cartusele pe echipamente si totodata verificam gradul de uzura al echipamentului si al cartusului.

Avantajele reincarcarii/reconditionarii cartuselor:

Reumplem cartuse – Salvam mediul

In fiecare an mai mult de 300 de milioane de cartuse sunt aruncate. Puse cap la cap, acestea ar acoperi o distanta de aproximativ 40000 de kilometri – de ajuns sa inconjoare planeta. Ca si greutate, ar avea echivalentul a peste 30.000 de elefanti africani. Asa cum va puteti imagina, aceste cantitati reprezinta o mare risipa de spatiu si resurse.
Anual se pot salva milioane de cartuse prin reumplere/refill sau reconditionare/remanufacturare.
Chiar daca decideti sa reumpleti cartusele pentru a face economie de bani, alegerea dumneavoastra va fi esentiala in salvarea celei mai importante resurse a lumii – mediul inconjurator.